Now Reading
Sanatate si imunitate cu macese, fructe extrem de bogate in vitamina C

Sanatate si imunitate cu macese, fructe extrem de bogate in vitamina C

Cu siguranta stiti ca macesele sunt foarte bogate in vitamina C, mult mai bogate in vitamina C decat portocalele, decat lamaile, decat mandarinele si asa mai departe. Dar ele sunt foarte bogate si in alte vitamine si minerale. Si, tocmai de aceea, ele au un puternic efect vitaminizant, remineralizant, antianemic.

Ele sustin imunitatea, dar si sanatatea vaselor capilare, sanatatea vaselor de sange, pentru ca ele stimuleaza productia proprie a organismului de colagen. Si, astfel, sustin sanatatea vaselor de sange. Au si un puternic efect antiimbatranire si ajuta la fixarea calciului in oase si in dinti.

Din fericire, exista foarte multe metode de a prepara macesele. Putem sa facem sirop de macese, pasta de macese, ceai de macese… toate sunt delicioase! Cum utilizez eu siropul de macese? Pun intr-un pahar sirop de macese cam de un deget si adaug apa minerala. Si fac asta de trei-patru ori pe zi. Asta inseamna ca imi ajut imunitatea, utilizand acel sirop de macese, dar nici nu uit de hidratarea adecvata!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

112 K
Scroll To Top