Now Reading
Verde. Sanatate, bogatie, liniste, natura

Verde. Sanatate, bogatie, liniste, natura

Daca sunteti nervosi, irascibili si vreti sa iesiti din aceasta stare, ar putea sa va ajute culoarea verde. Pentru ca verdele calmeaza, linisteste, ne aduce echilibru. Ce ne dorim noi la sfarsit de saptamana? Sa iesim la iarba verde! Ca sa ne reconectam cu natura, sa punem o distanta intre noi si aglomeratia si griul marilor orase. Sau putem sa zugravim o camera in nuante de verde. Dormitorul se recomanda a fi in nuante de verde, pentru ca seara, inainte sa adormim, avem nevoie sa ne relaxam. Sau baile pot sa fie cu verde, pentru ca si in baie avem nevoie sa ne relaxam. Si, daca baile sunt verzi, putem sa facem acest lucru mai rapid. Astazi, este demonstrat ca aceasta culoare verde poate sa ajute la scaderea tensiunii arteriale.
In plus, daca ati observat, mesele de biliard sunt verzi… si mesele unde au loc sedintele de consiliu in diferite firme. Pentru ca verdele stimuleaza schimbul de idei. Este vorba de a induce o flexibilitate si o elasticitate mentala, de care este nevoie la o sedinta de brainstorming, nu? Dar verdele inseamna si cale libera, inseamna securitate si siguranta. Ce inseamna unda verde, ce inseamna ca avem verde? Inseamna, de exemplu, la semafor, ca putem trece in siguranta. Ce inseamna atunci cand vedem ledul verde aprins la un aparat? Inseamna ca functioneaza in parametri optimi, asa cum trebuie. Ce inseamna cand vedem aprinsa luminita verde de la taxi? Inseamna ca acel taxi este liber pentru noi.
Eu va multumesc tare mult pentru ca urmariti seria noastra de emisiuni despre semnificatia culorilor, serie de emisiuni pe care o realizam cu sprijinul aplicatiei de taxi GoCab Romania, aplicatie de taxi gratuita si nationala, care ne promite sa gasim un taxi de fiecare data cand avem nevoie. Asadar, va doresc sa va bucurati de culoare si… urmariti emisiunile noastre despre semnificatia culorilor!

116 K
Scroll To Top