Now Reading
Bijuteriile care spun povesti

Bijuteriile care spun povesti

Cateodata mergi pe strada si te intrebi pur si simplu daca mai exista vreo cultura estetica… Da, traim intr-o lume in care faci orice ca sa atragi atentia, combinam orice cu orice, doar ca sa oprim privirile asupra noastra, sa iesim cumva din anonimat. Mult prea speriati sa fim nebagati in seama, nu ne mai intereseaza armoniile, nu ne mai intereseaza nici macar propria persoana… Ca sa te imbraci cu gust, armonios si in concordanta cu tine insati, trebuie inainte de toate sa te cunosti, sa stii ce vrei sa exprimi, sa stii cum vrei sa fii perceput de cei din jur. Si-apoi sa incerci sa realizezi toate acestea cu ajutorul hainelor si accesoriilor pe care le porti. Si, daca simti ca nu ai inca suficienta experienta in a-ti construi tinute adecvate, daca simti ca nu stii de unde sa alegi, ce sa alegi si cum sa combini, poti sa apelezi la sfaturile consultantilor sau macar la sfaturile consilierilor. Magazinele de prestigiu au consilieri care te pot ajuta. Si, daca te simti nesigur pe o anumita alegere, ar fi si pacat sa nu beneficiezi de sfaturile acestora. Mandria nu e buna! Mandria e un pacat! E in avantajul tau sa te lasi ajutat! Iar consilerea din magazinele de prestigiu este adecvata si sincera. E o conditie necesara pentru brandurile care se respecta!
Dar, pana la a ajunge sa ne alegem tinuta care ne reprezinta si care comunica despre noi ceea ce ne dorim, trebuie sa ne cunoastem pe noi insine. Da, vechiul dicton… Care revine mereu si mereu. Si nu are cum sa nu revina! Pentru ca nu putem trai doar prin parerea pe care altii o au despre noi. La un moment dat, vom ramane singuri in fata oglinzii si ne vom intreba cine suntem, ce vrem, de unde venim si incotro ne indreptam. Si noi singuri va trebui sa dam raspunsurile! Noi singuri va trebui sa ne facem alegerile si noi singuri vom fi responsabili de ele. Nu avem cum sa traim doar in functie de parerea lui X, Y sau Z despre noi, conteaza si ce avem noi de spus lumii si cum ne judecam noi pe noi. Ne place sau nu, cat de constienti suntem de toate acestea transpare si prin felul in care ne imbracam si ne alegem bijuteriile. Fac parte din prezentarea noastra, din ceea ce afirmam in fata lumii!
Si, cum toate sunt legate intre ele, alegerea unei bijuterii tine si de istoria noastra, de ceea ce suntem, dupa generatii si generatii… Nu e de mirare ca bijuteriile cu o amprenta orientala au astazi succes pe piata romaneasca. Insa si in acest caz trebuie sa stii ce sa alegi! In magazinele You&Me, bijuterii lucrate cu maiestrie, cu pietre veritabile, incarcate de legende, pot sa spuna si povestea ta, sa te ajute sa afirmi despre tine ceea ce vrei, sa te ajute sa spui lumii ceea ce vrei, ceea ce esti. Si gasesti si ajutorul de care ai nevoie in a alege bijuteria care te reprezinta.
Despre toate acestea, dar mai ales despre succesul actual al bijuteriilor orientale, am avut placerea sa subliniez cateva idei in cadrul emisiunii Impreuna in Europa, realizata de Maria Terzian, la TVR 2.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top