Now Reading
Frumoase si mandre

Frumoase si mandre

Cum in anul ce se incheie am fost frumoase si in anul ce vine vrem sa fim la fel de frumoase, cum stim ca frumusetea se invata si se pastreaza, se construieste si se castiga, ca zambetul ne face frumoase, ca dragostea ne face stralucitoare, iar intelepciunea – irezistibile, vrem sa ne cizelam gandurile, simtamintele, faptele, cuvintele, fata si trupul… Ca sa fim atat de frumoase pe cat stim ca putem sa fim!
Linistea si zambetul, multumirea si fericirea ne fac frumoase! Cartile pe care le citim, drumurile pe care le strabatem, vantul care ne incurca parul, oamenii care ne intriga, pe care ii admiram sau ne admira ne fac sa fim frumoase, iar in momentele de armonie, in care stam noi cu noi insine si ne pregatim pentru ziua ce vine, pentru anul ce vine, ne ingrijim mainile, ochii si pometii, asa cum ne ingrijim si sufletul, mintea si inima. Iar pentru asta, suntem, firesc, in cautarea lotiunilor si potiunilor care ne fac sa ne simtim bine, care ne hranesc tenul, il fac mai stralucitor, mai luminos…
Si ne bucuram de fiecare data cand gasim o noua crema cu ingrediente naturale deosebite, care, in plus, se bazeaza si pe noi analize de laborator, pe noi si noi cercetari. Iar bucuria e cu atat mai mare cu cat cremele pe care le descoperim si pe care apreciem sunt romanesti! La sfarsitul acestui an am descoperit cu incantare o premiera pe piata cosmeticelor romanesti – cosmeticele cu venin de albine Apimond. Bucuria ca putem sa avem din partea companiilor romanesti nu numai creme cu ingrediente bio, ci si cu ingrediente atat de speciale precum veninul de albine si cu compozitii atat de bine gandite ne face sa ne simtim mandre! Frumoase si mandre! Asa sa fim! Eu asa ma simt atunci cand aflu de realizarile vreunei companii romanesti! Iar despre produsele Apimond am avut, in plus, incantarea de a vorbi si a le prezenta in postura de consultant comunicare pentru acest brand romanesc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

112 K
Scroll To Top