Now Reading
Intalnirea cu doi Furnizori ai Casei Regale Romane

Intalnirea cu doi Furnizori ai Casei Regale Romane

Asa cum stiati, Exotique se bucura de titlul de Furnizor al Casei Regale Romane. In aceasta seara, la intalnirea organizata de doamna Pusa Hack la Showroom-ul Exotique, a mai fost prezent inca un Furnizor al Casei Regale Romane, SonImpex. Asa ca, in aceasta seara, la Exotique, s-a putut degusta nu numai deja celebrul magiun de Topoloveni, intrat pe lista de bucate NATO, dupa ce producatorul a primit codul NATO de agent economic, cat si dulceata de cirese negre Topoloveana, care, la fel precum magiunul, a primit premiul  Superior Taste Award, acordat de Institulul de Gust si Calitate din Bruxelles.
Astfel, seara bio de la Exotique ne-a oferit, din nou, un adevarat regal al bucatelor naturale si sanatoase. Deosebit de apreciata a fost si prezenta firmei El-Dor Plant, sucul din iarba de grau reprezentand o adevarata revelatie a serii.
Gustand asemenea delicatese naturale, in cadrul atat de placut al Showroom-ului Exotique, cu o gazda atat de primitoare si cu un sarm inegalabil, asa cum este doamna Pusa Hack, te simti cu adevarat ca intr-o poveste…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top