Now Reading
Morning Glory

Morning Glory

O comedie care merita vazuta. O descriere cat se poate de realista a emisiunilor matinale americane, evident, in limitele pe care le permite o comedie spumoasa si antrenanta… Orgolii, goana nebuna dupa rating, multa, extrem de multa pasiune, un pic de naivitate, un pic de feminitate, ba chiar multa, intr-o lume plictisita si inecata in propriile orgolii, sunt doar cateva dintre ingredientele prin care scenariul, semnat de Aline Brosh McKena, asigura reusita acestui film. Este interesant cum critica si, in acelasi timp, reuseste sa accepte derapajele, uneori penibile, ale unei televiziuni obsedate de rating. Dar pasiunea, feminitatea, energia si perseverenta unei tinere fermecatoare, intruchipate de Rachel McAdams, reusesc sa coaguleze energiile unui colectiv plictisit, lipsit de viata si complet atomizat, si sa-l transforme intr-o adevarata familie.
Filmul reprezinta o subtila si placuta sustinere a importantei spiritului de echipa, a atmosferei de familie, menite sa coaguleze energiile si sa dea viata ideilor. Chiar si un monstru sacru al televiziunii, intruchipat de Harrison Ford, care se indreapta spre varsta a treia, trecut demult pe linie moarta, considerat un monument de rautate, este contaminat de farmecul si energia acestei tinere, reusind sa se umanizeze si sa revina intr-o actualitate pe care o respingea, castigand o glorie ce o depaseste chiar si pe cea trecuta.
Filmul este interesant, asadar, tocmai prin povestea transformarii unei multimi nemultumite, orgolioase si rautacioase, capabile doar de rezultate mediocre, intr-o adevarata echipa si, prin aceasta, intr-o adevarata familie fericita, eficienta si pentru care succesul este cel mai firesc lucru.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top