Now Reading
Ritualul de seara si… de dimineata

Ritualul de seara si… de dimineata

Nenumaratele ore pe care le petrec, zilnic, cu ochii in ecranul calculatorului sau, poate, faptul ca port ochelari inca din adolescenta, fac ca uneori sa-mi simt ochii obositi… Am avut insa o surpriza anul trecut cand am incercat, pentru prima data, gelul contur ochi Iwostin Sensitia. Nu numai ca am avut o senzatie placuta de prospetime, dar, surprinzator de rapid, am avut senzatia ca acea suparatoare oboseala a ochilor imi dispare ca prin minune. Cum nu sunt de felul meu prea increzatoare in efectele benefice promise de diferitele produse cosmetice, mi-am spus ca s-ar putea sa fie si efectul unei autosugestii… Dar, dupa cateva zile, incercand din nou produsul, am avut aceeeasi senzatie de calmare, de linistire si de prospetime. Folosind de atunci in mod sistematic acest gel, m-am putut convinge ca intr-adevar imbunatateste elasticitatea pielii si diminueaza cearcanele, chiar si atunci cand, din cauza oboselii, ele au tendinta de a deveni suparatoare.
Personal, am fost incantata de rapiditatea cu care actioneaza produsul. Probabil si datorita prezentei cofeinei, efectul il resimti aproape instantaneu. In acelasi timp, gelul este extrem de delicat si, dupa cum am putut constata din experienta unei prietene cu serioase probleme alergice, este efectiv hipoalergenic, caci si ea s-a acomodat perfect cu acest gel Sensitia. In plus, fiind chinuita de o friabilitate extrema a capilarelor, a constat o ameliorare pronuntata a starii acestora, ceea ce face intr-adevar credibila actiunea flavonoidelor naturale si a polipeptidelor din plante, ce compun complexul activ, patentat sub denumirea de Eyliss. In orice caz, pentru mine, descoperirea gelului contur ochi Iwostin Sensitia a fost benefica. Asa ca, de ceva vreme, face deja parte din ritualul meu de ingrijire a ochilor.

View Comments (3)
  • Nu am incercat Gelul Contur pentru ochi de la Iwostin, dar am avut testat o buna perioada de timp, cremele si mastile pentru tenul sensibil. Calitatea este una de necontestat.

  • Da, produsele Iwostin sunt de foarte buna calitate. Mie imi mai plac crema regeneratoare de maini tot din gama Sensitia si crema de fata din gama Lipidia (este o gama pentru piele uscata care, dupa parerea mea, este excelenta pentru toti cei ce au pielea uscata).

  • Acest gel contur ochi este intr-adevar foarte eficient. Este de altfel binecunoscut efectul cofeinei impotriva cearcanelor, aceasta avand rolul de a decongestiona cercurile negre de sub ochi. Pana acum de la Iwostin eu am folosit doar acest gel, de care stiam, insa cu siguranta voi testa si celelalte creme, mai ales ca am tenul sensibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top