Now Reading
Aloe vera. Istorie, legende, beneficii pentru sanatate

Aloe vera. Istorie, legende, beneficii pentru sanatate

Daca ati mancat ceva care nu v-a picat tocmai bine, daca dupa masa aveti o senzatie de moleseala, poate chiar de greata, rugati pe cineva sa va faca niste ace, cum se spune popular. Ce inseamna acest lucru? Pe antebratul vostru, pune cele doua maini si cu o mana roteste intr-o parte si cu cealalta mana in cealalta parte. O sa simtiti ca o mie de ace, sa zic asa, pe antebrat, dar o sa vedeti ca dupa aceea o sa va simtiti mult mai bine, mult mai plini de energie. Aceste ace, dupa cum se spune popular, fac foarte bine, sa iti revii dupa o indigestie, dupa o masa mult prea copioasa si asa mai departe.

Dar, daca aveti aceste probleme, ganditi-va daca nu cumva ar trebui sa faceti ceva ca sa va imbunatatiti digestia, ca sa aveti o digestie sanatoasa. Si indicata ar fi o cura cu suc de Aloe vera, cu gel de Aloe vera. Cum se tine aceasta cura? Dimineata si seara, cate o lingurita, cu 30 de minute inainte de masa. Si se poate creste pana la 100 de mililitri pe zi. Este vorba de gel de Aloe vera, care ajuta digestia. Cum ajuta digestia? Ajuta buna functionare a intestinelor, atat a intestinului subtire, cat si a intestinului gros.

Este recomandata aceasta cura pentru cei care se confrunta, de obicei, cu constipatia si ajuta buna functionare a ficatului si reface flora digestiva, flora intestinala. Probabil ati auzit, in ultima vreme, ca se vorbeste foarte mult despre importanta microbiotei, despre acele bacterii bune de care noi avem nevoie ca sa fim sanatosi.

Va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate si nu uitati ca pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook gasiti emisiuni ample despre toate aceste subiecte. Va multumesc tare mult si aveti grija de voi!

118 K
Scroll To Top