Now Reading
Ce este mierea crema si cum se prepara

Ce este mierea crema si cum se prepara

Cu totii ne dorim sa descoperim gusturi noi, alimente noi si, de ce nu, dulciuri inedite! Mai ales noi, femeile, nu putem trai fara dulciuri! Una din revelatiile mele… gustative din acest inceput de primavara este mierea crema. Este vorba despre un produs inovator, inedit si deosebit de delicios.

Mierea crema este un produs dezvoltat de Apisrom Vaslui si este pariul acestei companii pentru a-i aduce pe consumatorii de dulce, copii si adulti, catre apicolele de calitate, pentru a-i face sa aprecieze diferitele sortimente de miere. Pentru ca din pacate exista multi oameni care, desi consuma dulce, evita mierea, sub diferite pretexte. Insa aceasta miere crema le va trezi cu siguranta interesul!

Am fost curioasa sa aflu cum se obtine aceasta miere crema, care are o textura atat de fina, de cremoasa… Asa am aflat ca acest produs se obtine printr-un proces complex de cristalizare controlata a mierii. Practic, se pun laolalta mai multe feluri de miere, de rapita, de floarea-soarelui, de tei, care apoi se omogenizeaza, in mai multe etape, la rece. Dar secretul mierii crema consta in obtinerea unor cristale foarte-foarte fine, astfel incat produsul final sa fie o crema fina.

Mierea crema are mai multe avantaje. Inainte de toate, este usor tartinabila, dar nu se prelinge, asadar copiii nu vor manji toata bucataria… In plus, este un produs natural si sanatos. Nu contine conservanti, aditivi, gluten sau diferite grasimi, ca in cazul altor dulciuri.

Acest produs deosebit se pastreaza la 10 – 15 grade Celsius si il gasiti in magazinele Profi, Mega Image, Cora, Carturesti, Bebe Tei, precum si online, pe website-ul companiei Apisrom, www.apisrom.ro.

Asadar, va recomand tuturor sa incercati mierea crema! Si nu uitati sa le-o oferiti si copiilor, este un desert delicios si sanatos !

116 K
Scroll To Top