Now Reading
Ce este polenul exinizat. Cui si de ce i se recomanda

Ce este polenul exinizat. Cui si de ce i se recomanda

Polenul cules de albine reprezintă o adevărată bogăție, are un conținut de excepție! Și este normal să fie așa, pentru că reprezintă, de fapt, organele sexuale masculine ale plantelor. Și polenul conține în el toată forța și toată puterea de care e nevoie pentru dezvoltarea viitoare. Dar acest conținut de excepție este într-un înveliș foarte dur, care se numește exină. Și, tocmai de aceea, atunci când ni se recomandă să mâncăm polen, ni se recomandă să-l înmuiem mai înainte în iaurt, de exemplu, tocmai ca să se înmoaie acel înveliș atât de dur și să beneficiem de tot acel conținut atât de valoros din grăuncioarele de polen.

Dar există și polen exinizat. Este vorba de un proces de a rupe, de a distruge acel înveliș atât de dur, de a distruge exina. Și, tocmai de aceea, dacă alegem polen exinizat, vom asimila mult mai mult din bogăția pe care o reprezintă polenul.

Un asemenea produs cu polen exinizat, cu miere polifloră și cu tinctură de propolis găsiți la Hypericum Plant. Produsul Protonic de la Hypericum Plant este îmbogățit, în plus, și cu culturi probiotice, ceea ce înseamnă că ne ajută foarte mult flora intestinală, microbiomul nostru, de care, așa cum știți, am mai discutat în emisiunile noastre, în emisiunile canalului ACC Media Channel.

Și acest produs Protonic de la Hypericum Plant este bogat în vitamine A, C, D, în complexul de vitamine B, mai conține minerale: seleniu, zinc, crom, mangan, siliciu, ceea ce înseamnă că este foarte bun pentru imunitatea noastră. Și este indicat și bărbaților, pentru sănătatea prostatei. Pentru că este dovedit cât de importante sunt aceste minerale, zincul și seleniul, pentru sănătatea masculină.

Este un produs recomandat copiilor, adulților, persoanelor vârstnice. Bineînțeles, nu se recomandă persoanelor alergice la vreunul dintre componentele acestui produs.

Dacă intrați pe canalul meu de YouTube, veți găsi mai multe informații și, bineînțeles, mai multe emisiuni despre apifitoterapie. Pentru că, așa cum știți, susțin produsele apifitoterapeutice. Cred că ne pot ajuta sănătatea și frumusețea. Vă mulțumesc tare mult și… faceți alegeri sănătoase!

114 K
Scroll To Top