Now Reading
Cosmetice si suplimente pentru frumusete. Ce inseamna ca frumusetea vine si din interior

Cosmetice si suplimente pentru frumusete. Ce inseamna ca frumusetea vine si din interior

Cand suntem bucurosi, se vede! Pe fata noastra se vede! Zambim, ochii parca ne stralucesc! Dar ar trebui sa stim ca lucrurile functioneaza in dublu sens, adica nu doar starea psihica ne influenteaza felul in care aratam si gesturile pe care le facem, ci si gesturile pe care le facem ne influenteaza starea psihica. Asadar, daca sunteti tristi, suparati, incercati totusi sa zambiti! O sa vedeti cum vi se va schimba starea de spirit!

Imaginati-va ca va intalniti cu cineva drag, cu cineva pe care nu l-ati vazut de foarte multa vreme si faceti-i cu mana! Bine, daca sunteti singuri in casa… Si o sa vedeti cum acest simplu gest de a face cu mana cuiva drag va schimba starea de spirit.

Si cred ca e foarte important sa avem grija de starea noastra de spirit, sa ne facem din cand in cand cate o bucurie, sa ne luam acele momente de ragaz in care sa ne punem gandurile in ordine, in care sa ne impacam noi cu noi, cu cei din jur si cu lumea intreaga. Sa ne ingrijim, cu niste tratamente cosmetice, sa luam diferite suplimente nutritive… Si sa nu uitam ca suplimentele nutritive sunt atat pentru sanatatea noastra fizica, cat si pentru starea noastra mentala. Pentru ca anumite elemente sunt foarte importante pentru starea noastra psihica.

Mai multe despre toate acestea gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook, unde postez emisiuni ample de sanatate si de frumusete. Va multumesc tare mult si… aveti grija sa va pastrati bucuria!

117 K
Scroll To Top