Now Reading
De ce avem nevoie zilnic de vitamina C. Cum actioneaza in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului

De ce avem nevoie zilnic de vitamina C. Cum actioneaza in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului

Stiati ca vitamina C ajuta la vindecarea mai rapida a arsurilor solare si creste eficienta cremelor de protectie solara? Pentru ca este un puternic antioxidant si, atunci cand este vorba de o arsura solara, este vorba, de fapt, de un stres oxidativ. Tocmai de aceea, avem nevoie de antioxidanti puternici ca sa ne ajute, asa cum este vitamina C. Vitamina C sustine productia de colagen si, astfel, sustine frumusetea pielii. Pentru ca de colagen depinde elasticitatea si fermitatea pielii. Dar nu numai prin faptul ca sustine productia de colagen vitamina C ne ajuta frumusetea, ci si prin faptul ca este, dupa cum spuneam, un puternic antioxidant si asta face sa ajute sanatatea capilarelor. Si, noi stim, capilarele sunt acele mici vase de sange care duc oxigenul si nutrientii la tesuturi. Cand aceste capilare sunt slabite si chiar dispar, pentru ca se intampla si acest fenomen, apar ridurile. Si, tocmai de aceea, vitamina C, sustinand sanatatea capilara, are un efect antirid. Si, tocmai de aceea, noi trebuie sa ne sustinem frumusetea si din interior cu un supliment de vitamina C, nu numai sa utilizam masti cosmetice si creme cosmetice cu vitamina C. Si, asa cum stiti, deseori va recomand produse romanesti. De aceasta data, va recomand vitamina C de la Laboratoarele Remedia. Si nu uitati ca de vitamina C avem nevoie zilnic, pentru ca vitamina C este o vitamina pe care corpul nostru nu o produce si nu o retine. Utilizeaza atat cat are nevoie, restul elimina. Asadar, nu uitati de doza zilnica de vitamina C!

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca si vara ne putem confrunta cu diferite infectii respiratorii si nu numai! Iar, in aceste situatii, medicii recomanda doze mult mai mari de vitamina C decat doza zilnica normala, unii medici in caz de infectii recomanda 1000 mg pe zi, chiar mai mult, insa nu mai mult de 2000 de mg pe zi! Pentru ca vitamina C este esentiala organismului nostru in lupta cu infectiile. Despre toate acestea vom mai vorbi cu siguranta!

Pentru mai multe emisiuni de sanatate si prezentari de noi produse sanatoase – va invit sa va abonati la canalul meu de YouTube.

118 K
Scroll To Top