Now Reading
Exercitii si remedii pentru articulatii sanatoase. Preparatele din plante medicinale Reumaticus de la Faunus Plant

Exercitii si remedii pentru articulatii sanatoase. Preparatele din plante medicinale Reumaticus de la Faunus Plant

Strânge pumnul, deschide palma! Repetă această mișcare de câteva ori. E un exercițiu foarte bun, pe care merită să-l faci de mai multe ori pe zi, mai ales dacă te confrunți cu dureri ale articulațiilor mici, cu dureri ale articulațiilor mâinii. Și acest exercițiu te poate ajuta pentru atenuarea durerilor reumatismale mai ales dacă, înainte de a face acest exercițiu, folosești o cremă, un gel, o tinctură cu efecte antireumatice, precum Reumaticus de la Faunus Plant.

Acest exercițiu poate fi făcut, însă, și pentru întârzierea simptomelor Parkinson. De ce? Să ne gândim puțin. Avem gândul de a strânge pumnul și de a deschide palmele și apoi acțiunea de a strânge pumnul și de a deschide palmele. Ceea ce înseamnă că, făcând acest exercițiu în mod repetat, noi întărim sinapsele. Și, tocmai de aceea, se consideră că acest exercițiu poate să ajute la întârzierea simptomelor Parkinson.

Dacă facem acest exercițiu pentru durerile reumatismale, după cum spuneam, ar fi bine să utilizăm unguente cu plante medicinale, pentru că principiile active ale acestora pătrund prin piele și, apoi, prin sistemul circulator sanguin și prin sistemul circulator limfatic pot să ajungă în zona limitrofă a articulațiilor și pot să ajute articulațiile. Aceste produse conțin untul pământului și tătăneasă. Sunt două plante medicinale cu puternice efecte antireumatice și antiinflamatoare. Dar aceste produse, pe lângă faptul că au efecte antireumatice, susțin și circulația periferică. Și, bineînțeles, mai conțin arnică, uleiuri esențiale de mentă, de rozmarin și așa mai departe, ceea ce le face să și miroasă foarte bine.

Eu vă invit să încercați gelul de la Faunus Plant. Este un gel negru aproape, verde închis, maro închis, care are un miros irezistibil și are și efecte. Mai mult, atunci când mă confrunt cu dureri ale oaselor feței sau cu o sinuzită, folosesc acest gel inclusiv pe față. Bineînțeles, după aceea, putem folosi o cremă cosmetică, care să îngrijească fața și așa mai departe. Dar, atunci, în acele momente în care ne confruntăm cu dureri cumplite de față, este o soluție acest gel Reumaticus de la Faunus Plant.

Nu uitați că Faunus Plant este o companie românească, care prelucrează doar plante din zona Munților Apuseni și această prelucrare se face doar manual. Așadar, dacă vreți să susțineți companiile românești, dacă vreți să susțineți produsele românești, nu uitați de produsele Faunus Plant!

Eu vă mulțumesc tare mult pentru că urmăriți Strategia mea de Sănătate, micile mele sfaturi de sănătate și produse pe care le prezint, produse pe care le folosesc și eu și în care cred. Și, bineînțeles, aveți grijă de voi și de sănătatea voastră!  

114 K
Scroll To Top