Now Reading
Ghimbirul, remediu natural pentru greata, balonare, indigestie, rau de miscare

Ghimbirul, remediu natural pentru greata, balonare, indigestie, rau de miscare

Greata, balonare, varsaturi? Incercati o bucatica de ghimbir! O sa vedeti ca o sa va faca foarte bine, mai ales dupa mesele copioase. O simpla bucatica de ghimbir ajuta digestia, ajuta ficatul, ajuta mentinerea colesterolului in limite normale. Si, in plus, ghimbirul ajuta circulatia periferica, ceea ce inseamna ca ne poate ajuta sa scapam de senzatia de maini si de picioare reci.
In plus, ghimbirul ne ajuta sa scapam de acea senzatie de greata si de voma pe care o avem din cauza raului de miscare. Asadar, atunci cand plecati la drum, luati cateva bucatele de ghimbir cu voi, pentru orice eventualitate, daca stiti ca aveti rau de masina sau rau de avion. Sau, inainte de a pleca, puteti sa dati un ghimbir pe razatoare, amestecati cu miere si sa luati cateva lingurite.
Sau puteti sa luati sirop de ghimbir. La Hypericum Plant, de exemplu, gasiti sirop de ghimbir indulcit cu zahar invertit, dar si sirop de ghimbir cu indulcitor natural din Stevia rebaudiana.
Eu va multumesc tare mult! Nu uitati ca pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook gasiti emisiuni ample despre toate aceste remedii naturale. Aveti grija de voi si informati-va adecvat!

116 K
Scroll To Top