Now Reading
Remedii naturale pentru o digestie sanatoasa si un bun tranzit intestinal. Care sunt apicolele care te pot ajuta

Remedii naturale pentru o digestie sanatoasa si un bun tranzit intestinal. Care sunt apicolele care te pot ajuta

Constipație? Strângeți pumnul și loviți-l din lateral cu palma! Strângeți celălalt pumn și loviți-l din lateral cu cealaltă palmă! Și repetați această mișcare de câteva ori. Apoi masați laterala degetului arătător de la fiecare mână. Sunt mișcări pe care le recomandă medicina tradițională chineză, care, așa cum știți, consideră că pe palmele noastre este harta tuturor organelor noastre interne.

Și mai puteți face ceva, în caz de constipație: puneți mâinile pe burtă și rotiți în sensul acelor de ceasornic. Și o să vedeți că o să vă ajute. Dar foarte mare atenție la hidratare! Și, pe cât posibil, înlocuiți zahărul cu mierea. Mierea, așa cum știți, are un ușor efect laxativ și ne ajută digestia.

Și mai putem să facem ceva: să mâncăm mai multe fibre și să alegem anumite alimente care ne ajută în caz de constipație. De exemplu, prunele. Dar, atunci când nu avem prune, putem să alegem polen crud de prun. Pentru că, așa cum știți, polenurile crude păstrează din calitățile plantei din care au cules albinele acel polen. Așadar, puteți să alegeți miere și polen crud de prun, în caz de constipație.

Și, bineînțeles, așa cum știți, mai multă mișcare, mai puțin stres… Iar pentru stres ce ar fi recomandat? Ar fi recomandat polenul crud de păducel, care este un prieten al inimii, să spunem așa. Ne ajută încaz de hipertensiune arterială, în caz de stres și așa mai departe.

În plus, în octombrie, ApiLand are o campanie aniversară. De fiecare dată, în octombrie, ApiLand își sărbătorește înființarea cu o campanie de reduceri. Așa că până în 20 octombrie 2023, puteți beneficia de reduceri semnificative la comenzile de pe www.apiland.ro. Și, cum noi suntem parteneri ApiLand, în această campanie aniversară, până în 20 octombrie 2023, la orice comandă, indiferent de valoarea ei, veți primi cadou, cu codul ACC, un polen crud de păducel (230 de grame). Pentru că nu trebuie să uităm cât de important este să mai scăpăm de stres. Codul ACC este valabil și la comenzile telefonice, care se pot face la 0371 78 00 78.

Așadar, aveți grijă de voi, nu uitați că, dacă simptomele persistă, trebuie să mergeți la medic, dar nu uitați nici de cât de mare ajutor vă pot fi micile remedii apifitoterapeutice, micile mișcări din medicina tradițională chineză și, bineînțeles, alimentația sănătoasă! Multă sănătate!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

116 K
Scroll To Top