Now Reading
Remediu pentru pielea uscata si inchisa la culoare de la nivelul coatelor

Remediu pentru pielea uscata si inchisa la culoare de la nivelul coatelor

Nu stiu pe voi, dar pe mine ma deranjeaza pielea inchisa la culoare de la nivelul coatelor. Dar am gasit o solutie si as vrea sa v-o spun si voua! Despre ce este vorba? Stiti ca sunt fan apa plata cu lamaie. Si, vara, nu pot fara limonada. Si, atunci cand imi prepar o limonada, tai o lamaie in doua. Storc jumatatea de lamaie intr-un pahar si… gata limonada! Si cu aceea jumatate de lamaie, bineinteles, in pulpa jumatatii de lamaie a mai ramas suc de lamaie, iau si frec aceea jumatate de lamaie de coate. Si stau asa 10 minute, apoi ma spal cu apa rece si apoi utilizez o crema intens hidratanta pentru coate si calcaie de la Hypericum Plant.

Stiu, sucul de lamaie nu se recomanda a fi aplicat direct pe piele. Eu l-am folosit doar pe pielea inchisa la culoare de la nivelul coatelor. Dar, daca vreti sa aplicati acest truc, ca orice alt truc, ar fi bine ca mai inainte sa faceti un test. Pentru ca depinde foarte mult de sensibilitatea pielii fiecaruia. Si inca ceva: daca utilizati sucul de lamaie pentru a albi pielea inchisa la culoare a coatelor, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa iesiti la soare dupa aceea. Trebuie sa aplicati acest truc atunci cand stiti ca aveti o saptamana in care stati mai mult in casa.

Si puteti sa utilizati acest truc de trei ori pe zi: dimineata, la pranz si seara, atunci cand beti si o limonada. Si dupa aceea sa utilizati o crema intens hidratanta. Sau, daca nu va impacati cu sucul de lamaie, puteti sa utilizati doar o crema intens hidratanta. Pentru ca, pana la urma, este vorba de o hidratare insuficienta. Pentru ca pielea coatelor are un specific aparte si are nevoie de o ingrijire aparte, de o hidratare corespunzatoare.

Eu va multumesc tare mult pentru ca urmariti conturile mele de social media, unde incerc sa prezint Strategia mea de sanatate si Strategia mea de viata. Bineinteles, incerc sa raspund la mesaje, la comentarii, la sugestii si, documentandu-ma, sa vin cu emisiuni-raspuns la intrebarile dumneavoastra. Bineinteles, prezint produse, mai ales produse romanesti, pentru ca, asa cum stiti prea bine, sustin produsele romanesti si va indemn pe toti sa cumparati romaneste. Pentru ca, in acest fel, ii sustinem pe producatorii romani si sustinem economia nationala. Va multumesc tare mult!

Pentru mai multe sfaturi de sanatate si de frumusete, bineinteles, va invit sa va abonati la canalul meu de YouTube si sa dati like paginii mele de Facebook, pentru ca acolo postez emisiuni ample despre diferite ingrediente sanatoase. Bineinteles, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu videouri scurte despre sanatate si frumusete!

118 K
Scroll To Top