Now Reading
Rolul lactobacililor in mentinerea echilibrului florei vaginale. Beneficiile suplimentului alimentar Floral`aise

Rolul lactobacililor in mentinerea echilibrului florei vaginale. Beneficiile suplimentului alimentar Floral`aise

Cum sa ai grija de sanatatea ta intima si cum te poate ajuta suplimentul alimentar Floral’aise afli din noua editie a emisiunii Arena Sanatatii.

Astazi, m-am gandit sa vorbim despre sanatatea intima, despre sanatatea intima a noastra, a femeilor. Stim ca, de foarte multe ori, ne confruntam cu un disconfort intim. Acesta poate sa aiba diferite cauze: poate sa fie pur si simplu vorba de diferite perioade prin care trecem, poate sa fie vorba de sarcina, de alaptare, de menopauza, sau poate sa fie vorba de diferite tratamente sau de diferite afectiuni, care pot sa ne influenteze sanatatea intima, de exemplu, diabetul. Sau putem sa urmam – pentru diferite infectii in corp – tratamente cu antibiotice sau cu antimicotice, si atunci iarasi sanatatea noastra intima are de suferit. De ce anume? Pentru ca sanatatea noastra intima este determinata major de flora noastra vaginala.

Pentru a avea grija asa cum trebuie de sanatatea noastra intima trebuie sa fim atente la stilul nostru de viata, la alegerile pe care le facem si, bineinteles, ne pot ajuta si suplimentele alimentare de calitate. In acest sens, pentru sanatatea noastra intima, suplimentul Floral`aise, care contine doar lactobacili si vitamina A, este recomandat pentru mentinerea echilibrului florei vaginale, pentru a tine sub control dezvoltarea bacteriilor daunatoare din vagin. Este un supliment alimentar care previne disconfortul intim si este util in preventia diferitelor afectiuni ginecologice. Mai multe despre produsul Floral`aise – intr-o noua editie a emisiunii Arena Sanatatii!

Lactobacilii sunt bacterii bune care reusesc, de cele mai multe ori, sa tina in echilibru bacteriile daunatoare, avand un rol determinant pentru sanatatea intima a femeilor
Vitamina A este esentiala pentru sanatatea, troficitatea si integritatea mucoaselor
Suplimentul Floral`aise, din portofoliul companiei Biessen Pharma, contine doar lactobacili si vitamina A si este indicat pentru sanatatea intima a femeilor
120 K
Scroll To Top