Now Reading
Zahar sau miere? De ce sa alegi mierea si dulciurile naturale!

Zahar sau miere? De ce sa alegi mierea si dulciurile naturale!

Corpul nostru are nevoie de… dulce. Mai ales creierul! Dar ce sa alegem: zahar sau miere? De ce se spune ca este mai bine sa alegem mierea, dulcele natural produs de albine, si nu zaharul industrial, procesat?

Am avut bucuria sa vorbesc, de curand, in cadrul emisiunii „Doctor de bine” de la Pro TV despre cat de important este sa alegem dulciurile sanatoase, naturale, in detrimentul celor procesate, industriale. Este mult mai indicat, de pilda, sa alegem mierea, care este un dulce cu totul special, foarte util organismului nostru, fiind mult mai ușor de digerat.

Mai nou, exista pe piata si dulciuri delicioase cu miere. De exemplu, mierea crema. Ce este aceasta? Este o miere cristalizata la rece (pentru a nu i se reduce din proprietati), in mod controlat, astfel incat sa cristalizeze in cristale de dimensiuni foarte mici. In acest fel, textura mierii crema este deosebit de fina, ceea ce face ca ea sa fie foarte placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In plus, mierii crema ii pot fi adaugate ingrediente sanatoase, precum cacao sau fructe liofilizate. In acest fel, acest dulce sanatos care este mierea devine si mai delicios!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

32.9 K
Scroll To Top