Now Reading
Aparatele auditive moderne, fara baterii. Cum poti scapa de tinitus (tiuitul in urechi)

Aparatele auditive moderne, fara baterii. Cum poti scapa de tinitus (tiuitul in urechi)

Emisiunile noastre despre sănătatea auzului au suscitat un foarte mare interes și am primit multe comentarii și întrebări din partea dumneavoastră. Încercăm să răspundem acum la o parte dintre acestea! Astfel, am aflat că există aparate auditive performante, fără baterii, reîncărcabile, foarte ușor și foarte comod de utilizat, am aflat care sunt reducerile și ofertele Clarfon, cât din preț este suportat de Casa de Asigurări de Sănătate…

Dar am mai aflat ceva! Ceva ce pe mulți îi va interesa! Ce se poate face dacă te confrunți cu tinitus, cu acel supărător țiuit în ureche! Clarfon propune o soluție extrem de interesantă! Purtarea pentru 3 luni a unui aparat auditiv setat, astfel încât în acest interval să te facă să nu mai auzi acel țiuit în ureche! Iar această soluție nu este doar pentru hipoacuzici! Ci și pentru persoanele care se confruntă doar cu tinitusul!

Evident, acel aparat se poate seta pentru nevoile purtătorului hipoacuzic, dar și, pur și simplu, pentru cei care se confruntă doar cu tinitusului. Iar acest aparat se poate închiria de la Clarfon! De regulă, pentru 3 luni, recomandarea fiind de a-l purta 3 luni pentru a putea scăpa de tinitus! Foarte interesant, nu?!

Vă invit să urmăriți dialogul despre sănătatea auzului pe care l-am avut cu domnul Ionuț Ștefănescu, director general al Cabinetelor Clarfon (www.clarfon.ro, 031 9111), în care am abordat pe larg toate aceste subiecte. Pentru mai multe informații și oferte puteți accesa și Clarfon Aparate Auditive.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

116 K
Scroll To Top