Now Reading
Despre aparatele auditive reincarcabile, cu Ionut Stefanescu, directorul Cabinetelor Clarfon. Aparate auditive de inchiriat care te pot ajuta sa scapi de tinitus

Despre aparatele auditive reincarcabile, cu Ionut Stefanescu, directorul Cabinetelor Clarfon. Aparate auditive de inchiriat care te pot ajuta sa scapi de tinitus

Despre sănătatea auzului, cu domnul Ionuț Ștefănescu, audiolog și director general al Cabinetelor Clarfon (www.clarfon.ro, Clarfon Aparate Auditive, 031 9111). În cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sanatate, am discutat despre aparatele auditive intraauriculare reîncărcabile, cu baterii, dar și despre reducerile și ofertele Clarfon.

Am vorbit și despre tinitusul, acel țiuit în urechi care este foarte deranjant. În Cabinetele Clarfon, pacientul poate să-și testeze tinitusul. Să vadă pe ce frecvență și pe ce intensitate are acest tinitus și să-l trateze printr-o terapie. Clarfon propune ca soluție, în cazul acestor pacienți, să închirieze aparatul auditiv cu mascator de tinitus, aparat pe care să îl poarte pentru 3 luni, interval în care are loc un fel de reeducare a auzului.

Și nu uitați: în iunie 2023, aveți, din nou, gratuit, analiza auzului în Cabinetele Clarfon. Aveți grijă de sănătatea voastră, de sănătatea auzului vostru!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top