Now Reading
Ce este biorezonanta. Interviu cu Florica Munteanu, psiholog si terapeut, fondatoarea Centrului DermaVital

Ce este biorezonanta. Interviu cu Florica Munteanu, psiholog si terapeut, fondatoarea Centrului DermaVital

În cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sănătate am avut plăcerea să o am ca invitată pe doamna Florica Munteanu, psiholog și terapeut, fondatoarea Centrului German de Biorezonanță si Dermato-Estetică DermaVital (Str. Brândușelor Nr. 6B, Et. 2, București, Sector 3, Telefon 021.322.40.04). Am dorit să aflu de la domnia sa mai multe lucruri despre medicina energo-informațională, despre tratamentele cu biorezonanță, așa cum este cunoscută ea de către publicul larg, precum și despre ultimele cercetări și inovații în domeniu.

Aceste tratamente prin biorezonanță sunt tratamente blânde, fără medicamente, fără intervenții invazive. Biorezonanța este o disciplină a medicinei complementare numită și medicina energo-informațională, care le permite terapeuților să afle care sunt blocajele sau dereglarile energetice din organismul pacientului. Este o metodă de diagnosticare și tratament revoluționară, care utilizează o aparatura specifică. Cu ajutorul acesteia, se investighează nivelul energetic al organismului.

După ce se realizează diagnosticarea energetică, care nu durează mai mult de o oră, după ce se detectează eventualele dereglări energetice din organism, medicul care a făcut investigația energetică îi propune pacientului un set de ședințe de terapie pentru ameliorarea stării acestuia sau ședinte de întreținere, de prevenție. Tratamentul aplicat este personalizat. Pacientul este conectat la un aparat de biorezonanță și se creează un schimb de informații de la pacient la aparat și invers. Practic, asupra organismului pacientului se aplică o combinație de oscilații electromagnetice de foarte joasă frecvență prin care se reglează echilibrul acestuia.

Tratamentul prin biorezonanță este o metodă nedureroasă și fără efecte secundare. Pentru a avea efectele scontate, trebuie însă parcurs șirul ședințelor de terapie recomandate, care este, de obicei, de 4 până la 6 ședințe. Se lucrează cu aparate și cu programe speciale, puse la dispoziție de Institutul Regumed din Munchen, Germania.

Terapia poate să continue și după tratamentul propriu-zis, căci pacienții sunt rechemați la o ședință de întreținere după o lună, iar, dacă este nevoie, acest lucru se repetă până când pacientul este stabilizat. Bineînțeles, este importantă și menținerea stării de sănătate generală, chiar și atunci când încă nu s-a ajuns la o afecțiune, iar aceasta se realizează prin ședințe de terapie preventivă.

Practic, indiferent de vârstă, pentru o paletă largă de afecțiuni, medicina energo-informațională (biorezonanța) poate reprezenta o metodă complementară pentru atingerea stării de sănătate și pentru menținerea acesteia.

Vă invit să urmăriți această emisiune deosebit de interesantă și vă promit că voi reveni cu alte emisiuni pe această temă, în care vor fi abordate diferite terapii complementare într-un mod mai detaliat.

Eu vă mulțumesc tare mult! Pentru mai multe emisiuni de sănătate, vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube și să dați like paginii mele de Facebook. Bineînțeles, pe Instagram și pe TikTok mă găsiți cu sfaturi scurte de sănătate, dar aceste sfaturi scurte înseamnă doar niște trimiteri către emisiunile mai ample, pe care vă invit să le urmăriți pe YouTube și pe Facebook. Vă mulțumesc tare mult, aveți grijă de voi și de cei dragi! Multă sănătate!

116 K
Scroll To Top