Now Reading
Crema cu pulbere de aur si crema cu pulbere de perle din portofoliul Ayurmed. Cand, cui si de ce se recomanda

Crema cu pulbere de aur si crema cu pulbere de perle din portofoliul Ayurmed. Cand, cui si de ce se recomanda

Despre frumusețe. Cu doamna dr. Carla Fabian, medic cu competențe în apifitoterapie și Ayurveda, Ayurmed (www.ayurmed.ro).

Vă invit să aflați mai multe despre îngrijirea corectă a tenului, în funcție de tipul acestuia, în funcție de vârstă, de anotimp, de particularitățile fiecăruia. Vorbim și despre cosmeticele din portofoliul companiei Ayurmed, cunoscută pentru suplimentele, produsele de îngrijire și cosmeticele de top realizate după principii ayurvedice. Este vorba și de cosmetice cu o serie de ingrediente mai deosebite, cu pulbere de aur, cu pulbere de perle și așa mai departe. Vă invit, așadar, la o discuție plăcută și interesantă!

Pe doamna dr. Carla Fabian o găsiți la Centrul Ayurmed Universitate:
Bd. Nicolae Balcescu, nr. 35, București, Sector 1
0744 222 922, carla@star-ayurveda.ro

Produsele Ayurmed le găsiți în magazinele cu produse naturale, precum și în diferite farmacii, dar le puteți comanda și online de pe www.ayurmed.ro.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc tare mult și vă doresc sănătate, frumusețe, armonie!

120 K
Scroll To Top