Now Reading
Educatia pentru sanatate, in Romania. Ce inseamna preventie si cum ar trebui sa avem grija de sanatatea noastra

Educatia pentru sanatate, in Romania. Ce inseamna preventie si cum ar trebui sa avem grija de sanatatea noastra

Discutând cu doamna dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno, cu care de-a lungul timpului am realizat mai multe emisiuni de sănătate, am aflat că produsele Ovoimuno sunt cumpărate mai ales de către pacienții care au ajuns să se confrunte cu diferite afecțiuni și care caută un tratament adjuvant, pe lângă tratamentele alopate și alte tratamente complementare, că mult prea puțini sunt cei care apelează la aceste produse doar pentru prevenție. Dar să previi este mai ușor, mai ieftin și mai puțin dureros! Însă, din păcate, deși se vorbește mult despre prevenție și despre un stil de viață sănătos, nu prea avem grijă cu adevărat de sănătatea noastră. Nu luăm măsuri preventive și doar după ce am început să ne confruntăm cu o serie de afecțiuni începem să ne întrebăm ce putem face pentru sănătatea noastră…

Tocmai de aceea am stat de vorbă pe larg despre educația pentru sănătate în România, despre ce a trebui să facem fiecare pentru prevenție, pentru un stil de viața sănătos.

Vă invit, așadar, să urmăriți acest dialog pentru sănătate pe care credem că îl veți considera interesant și util. Vorbim despre acele lucruri mici, dar de impact pentru sănătatea noastră, pe care ar trebui să le avem în vedere din copilarie până la vârsta senectuții.

Mai multe informații despre produsele Ovoimuno, când se recomandă și pentru cine, aflați accesând www.ovoimuno.ro, Ovoimuno – Imunoglobulinele viitorului, sau apelând la 0726.936.392, 031.421.37.45.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate! Aveți grijă de cei dragi!

116 K
Scroll To Top