Now Reading
Despre ce inseamna un stil de viata sanatos si ce ar trebui sa facem pentru mentinerea sanatatii, cu dr. Marinela Ivanescu (Ovoimuno)

Despre ce inseamna un stil de viata sanatos si ce ar trebui sa facem pentru mentinerea sanatatii, cu dr. Marinela Ivanescu (Ovoimuno)

Știm cu toții că, din păcate, în România, foarte multe afecțiuni sunt mult mai des întâlnite decât în alte țări din Uniunea Europeană. Și credem că pentru a depăși această stare de fapt e nevoie să punem accentul pe educație, pe educația pentru sănătate, pe prevenție… Dar ce înseamnă acest lucru concret? Mai ales că se vorbește foarte mult de un stil de viață sănătos! Însă, deși se vorbește atât de mult despre un stil de viață sănătos, din păcate, lumea nu prea știe ce înseamnă cu adevărat acesta și nu ia măsurile de rigoare pentru prevenție. Ajungem de foarte multe ori să ne tratăm de afecțiuni pe care am fi putut să le prevenim!

Despre toate acestea am stat de vorbă cu doamna dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno, suplimente alimentare cu imunoglobuline aviare. Vorbim, bineînțeles, și despre rolul suplimentelor alimentare, dar nu numai!

Mai multe informații despre produsele Ovoimuno, când se recomandă și pentru cine, aflați accesând www.ovoimuno.ro, Ovoimuno – Imunoglobulinele viitorului, sau apelând la 0726.936.392, 031.421.37.45.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

Vă așteptăm cu drag să urmariți emisiunile noastre de sănătate, mai ales în această zi specială, în care credem că fiecare ar trebui să-și ia un răgaz pentru a medita la propria sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top