Now Reading
In ce constau si cui se recomanda audiograma, timpanograma si protezarea auditiva. Despre noile aparate auditive performante din portofoliul Clarfon

In ce constau si cui se recomanda audiograma, timpanograma si protezarea auditiva. Despre noile aparate auditive performante din portofoliul Clarfon

3 martie este Ziua Mondială a Sănătății Auzului și, așa cum ne-a obișnuit, Clarfon derulează campanii de educație pentru sănătate și, bineînțeles, are și oferte speciale care vin în ajutorul pacienților hipoacuzici. Cu această ocazie, am stat de vorbă cu domnul Ionuț Ștefănescu, audiolog și directorul Cabinetelor Clarfon, care ne-a vorbit pe larg despre problemele cu care se confruntă persoanele hipoacuzice, despre ofertele Clarfon din aceasta perioadă, ne-a și explicat în ce constau audiograma și timpanograma, cum se alege un aparat auditiv și care sunt noutățile în acest domeniu, vorbindu-ne pe larg despre performanțele actuale ale aparatelor auditive, care, bineînțeles, se găsesc în portofoliul Clarfon. Vă invit, așadar, la un dialog de excepție care – sunt convinsă – o să vă determine ca în această lună să treceți pragul unui cabinet Clarfon, pentru o testare a auzului și, dacă este cazul, pentru o eventuală protezare.

“Luna martie poartă pentru noi amprenta Lunii Mondiale a Auzului și noi vrem să sărbătorim împreună cu persoanele hipoacuzice. Tocmai de aceea, ne-am gândit la cele mai bune soluții pentru persoanele hipoacuzice… Le oferim un pachet de servicii gratuite cum n-am mai oferit până acum, în sensul că, pe lângă audiograma gratuită, avem și timpanograma gratuită! În plus, în această lună, avem promoții de excepție la aparatele auditive, inclusiv la cele de top!” – ne-a declarat Ionuț Ștefănescu, audiolog și director general Clarfon.

Mai multe, vă invit să aflați dintr-un nou dialog pentru sănătate, care răspunde în detaliu multor probleme de interes în privința sănătății auzului! Sunt convisă că o să vă fie de ajutor! Și, în această lună, mergeți cu părinții și bunicii voștri într-un cabinet Clarfon. În care vă este cel mai comod! Pe www.clarfon.ro puteți vedea lista cabinetelor, adresele și programul acestora, iar de programat puteți să vă programați simplu, cu un telefon la 031 9111. Aveți grijă de sănătatea auzului vostru!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

120 K
Scroll To Top