Now Reading
Legatura dintre flora digestiva si imunitate, explicata de dr. Marinela Ivanescu, creatoarea produselor Ovoimuno (suplimente cu imunoglobuline aviare)

Legatura dintre flora digestiva si imunitate, explicata de dr. Marinela Ivanescu, creatoarea produselor Ovoimuno (suplimente cu imunoglobuline aviare)

Foarte multe afecțiuni sunt cauzate de o proastă digestie! Un lucru evident. Cu toate acestea, nu luăm măsurile de rigoare! În cadrul emisiunii noastre, am stat de vorbă cu doamna dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno, despre importanța florei digestive pentru sănătatea și imunitatea noastră.

“În primul rând, ar trebui să fim foarte atenți la alimentație. Ceea ce mâncăm să fie de calitate, cât mai puțin procesat, cât mai natural. (…)
Digestia are un rol foarte important pentru organismul nostru: ne hrănește, ne aduce nutrienții, ne dă energia. Tot de la digestie pornește și imunitatea noastră, pentru că acolo, la intestin, sunt localizați, lângă intestinul nostru, ganglionii limfatici. Deci avem digestie, imunitate și, mai departe, sănătatea întregului organism. Pornind de la digestie, de fapt, de la intestin, unde microflora intestinală joacă un rol important în protecția noastră, acolo, această microfloră sănătoasă, care poate fi perturbată de acei factori menționați, poate duce la inflamarea intestinului, la permeabilizarea acestuia și, mai departe, la dezechilibrarea funcționării ganglionilor limfatici atașați…” (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Despre suplimentele Ovoimuno puteți afla mai multe accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc! (Foto: iStock)

117 K
Scroll To Top