Now Reading
Prin ce se diferentiaza produsele Ovoimuno de alte suplimente din piata. Ce contin si cand se recomanda pentru sustinerea sanatatii copiilor

Prin ce se diferentiaza produsele Ovoimuno de alte suplimente din piata. Ce contin si cand se recomanda pentru sustinerea sanatatii copiilor

Am stat de vorbă cu doamna dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar, care – după ani întregi de cercetare – a realizat suplimentele Ovoimuno, care ne pot susține imunitatea. Despre produsele Ovoimuno și imunoglobulinele Y extrase din ou, despre cum acționează acestea, dar mai ales despre când și cum se administrează aceste suplimente copiilor – aflați mai multe în emisiunea Dialoguri pentru Sănătate!

“Avem ingrediente unice pe piață în compoziția suplimentelor noastre, cum este imunoglobulina Y. Am vorbit de multe ori despre ea. Și enzima lizozim, care este, la fel ca imunoglobulina, un imunomodulator eficient. Împreună, reglează activitatea sistemului imunitar, susțin activitatea sistemului imunitar și, în acest fel, copiii devin rezistenți la îmbolnăviri pe perioade mari de timp, cu un produs natural, fără efecte adverse.

Noi recomandăm să se administreze preventiv, curele de 2 luni, înainte de venirea sezonului rece, septembrie-octombrie, pauză 2 luni, noiembrie-decembrie, în care avem protecție, reluarea curei de 2 luni, ianuarie-februarie, avem din nou protecție martie-aprilie. Și cu două cure de 2 luni acoperim tot sezonul rece.” (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

114 K
Scroll To Top