Now Reading
De vorba cu dr. Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea produselor Ovoimuno, despre imunoglobulinele Y extrase din ou si imunitatea copiilor

De vorba cu dr. Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea produselor Ovoimuno, despre imunoglobulinele Y extrase din ou si imunitatea copiilor

În cadrul emisiunii noastre Dialoguri pentru Sănătate, am avut-o ca invitată pe doamna dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar, care a creat produsele Ovoimuno, produse care vin în sprijinul sănătății copiilor, în sprijinul imunității copiilor. Am aflat care este motivul pentru care copiii se îmbolnăvesc mai frecvent și mai grav decât adulții. Explicația constă în aceea că sistemul imunitar al copiilor este imatur, nu este dezvoltat, nu este maturizat și, atunci, nu are capacitatea de a interveni, de a apăra organismul.

Ovoimuno se diferențiază de alte suplimente alimentare din piață, în primul rând, prin compoziție. Este vorba de ingrediente unice pe piață în compoziția suplimentelor noastre, cum este imunoglobulina Y. Dar și enzima lizozim, care este, la fel ca imunoglobulina, un imunomodulator eficient. Împreună, reglează activitatea sistemului imunitar, susțin activitatea sistemului imunitar și, în acest fel, copiii devin rezistenți la îmbolnăviri pe perioade mari de timp, cu un produs natural, fără efecte adverse.

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top