Now Reading
Tratamentele laser de la SKiN MedSpa pentru cicatricile postacneice

Tratamentele laser de la SKiN MedSpa pentru cicatricile postacneice

Cu totii ne dorim sa avem un ten frumos, sanatos, luminos, dar pentru unii dintre noi cicatricile postacneice reprezinta o problema destul de neplacuta. Din fericire, astazi, putem beneficia de tratamente dermatologice revolutionare, care pot rezolva aceste imperfectiuni ale pielii.

Am vrut sa aflu mai multe despre aceste tratamente, astfel ca am fost in vizita la clinica SKiN MedSpa, unde am stat de vorba cu doamna doctor Adelina Vasilescu Dianu, medic specialist in dermatologie si in medicina estetica. Am aflat modul de actiune al laserului CO2 fractionat si rezultatele exceptionale care pot fi obtinute cu acesta, nu doar in cicatricile postacneice, ci si in tratamentele de rejuvenare, antiaging, pentru riduri, pentru pori dilatati sau in tratarea cuperozei. De asemenea, am aflat mai multe si despre alte tratamente dermatologice eficiente, precum peelingul chimic si microdermoabraziunea.

Pentru mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Va doresc multa sanatate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top