Now Reading
Ziua Mondiala a Persoanelor in Varsta. Statistici privind protezarea auditiva in Romania si importanta acesteia. De vorba cu Ionut Stefanescu, director general Clarfon

Ziua Mondiala a Persoanelor in Varsta. Statistici privind protezarea auditiva in Romania si importanta acesteia. De vorba cu Ionut Stefanescu, director general Clarfon

1 octombrie este Ziua Mondială a Persoanelor în Vârstă și cu această ocazie am stat de vorbă, din nou, cu domnul Ionuț Ștefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon, si ca de fiecare dată am aflat o mulțime de lucruri interesante! Știați, de exemplu, că în România doar 3% dintre persoanele care ar avea nevoie ajung să se protezeze auditiv?! Și ca, din păcate, în privința decontării aparatelor auditive de către Casa de Asigurări de Sănătate, se decontează doar un singur aparat auditiv pentru pacient? Când în mod normal e nevoie de două aparate auditive!

Cum 1 octombrie este o zi în care ar trebui să ne gândim cu toții la problemele cu care se confuntă persoanele în vârstă și cum în aceasta toamnă Clarfon împlinește 20 de ani, în luna octombrie în Cabinetele Clarfon găsiți oferte speciale, oferte deosebite menite să compenseze întrucâtva toate aceste neajunsuri de la noi. Vă invit să le descoperiți din acest interviu extrem de interesant pe care l-am avut cu domnul Ionuț Ștefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon.

Pentru mai multe informații – www.clarfon.ro, www.facebook.com/clarfonro, 031.9111.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

116 K
Scroll To Top