Now Reading
1 octombrie. Ziua Mondiala a Persoanelor in Varsta. Solutii moderne pentru corectarea deficientelor de auz, disponibile in Cabinetele Clarfon

1 octombrie. Ziua Mondiala a Persoanelor in Varsta. Solutii moderne pentru corectarea deficientelor de auz, disponibile in Cabinetele Clarfon

Pe măsură ce înaintăm în vârstă ajungem să nu mai auzim atât de bine, să nu mai avem vederea atât de ageră, să nu ne mai mișcăm atât de sprinten…. Trebuie să ne acomodăm cu toate acestea, dar din păcate este destul de greu de acceptat acest proces și întârziem în luarea măsurilor adecvate mult prea mult… Nu este însă singurul motiv! Ne gândim că nu am prea vrea să purtăm cine știe ce device-uri care ar fi prea vizibile și ne-ar pune într-o poziție nu tocmai flatantă! Însă astăzi lucrurile au evoluat foarte mult! De exemplu, aparatele auditive nu mai sunt deloc precum cele de mai demult, sunt mult mai mici, mai comode, mai confortabile. Iar în privința costurilor trebuie să urmărim și care sunt ofertele, pentru ca, de exemplu, în cabinetele Clarfon există promoții deosebite și, în plus, lucrează și cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar lucrurile se pot desfășura repede, bine și în condiții financiare accesibile. Așadar, ar trebui să mergem să ne facem testările de rigoare și, dacă este cazul, să apelam la soluțiile propuse de specialiști.

Însă, din păcate, la noi, durează în medie 7 ani de la momentul în care pacientul sesizează că începe parcă să aibă probleme cu auzul până când ia decizia fermă a protezării auditive! Este imens! Sunt 7 ani în care ai putea auzi mai bine, ai putea să te simți mai bine, ai putea să ai o altă calitate a vieții!

Acestea au fost subiectele abordate într-o nouă ediție a emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, în care l-am avut ca invitat pe domnul Ionuț Ștefănescu, directorul general al Cabinetelor Clarfon.

Pentru mai multe informații – www.clarfon.ro, www.facebook.com/clarfonro, 031.9111.

Aveți grijă de sănătatea voastră și nu uitați… Auzi mai bine cu Clarfon!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top