Now Reading
Beneficiile cremei cu petrol pentru ingrijirea pielii capului

Beneficiile cremei cu petrol pentru ingrijirea pielii capului

Stiati ca, pe vremuri, la marile curti imperiale, marii nobili, care purtau acele peruci imense, frumos coafate, mai aveau si paduchi? Ba chiar aveau si niste betisoare, frumos ornamentate, cu care se scarpinau pe sub peruci, la marile serate.

Pentru ca un par slab, firav… caderea parului era foarte prost vazuta. Si-atunci s-a ajuns la aceasta moda a perucilor si la toate exagerarile care au urmat. Cu cat peruca era mai mare, cu atat personajul care o purta era mai important. Un par viguros, puternic, frumos, sanatos, lung si bogat era un semn de vitalitate, de fertilitate, de forta, de putere.

E ceea ce ne dorim si noi astazi! Si tocmai de aceea suntem mereu in cautare de solutii impotriva caderii parului. Vrem sa ne ingrijim pielea capului si parul! Pentru toate acestea, va invit pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook! Si, bineinteles, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte despre cum sa avem o viata sanatoasa, echilibrata, armonioasa. Si va multumesc din suflet ca ma urmariti! Multumesc!

Mai multe informatii despre crema cu petrol impotriva caderii parului de la Hypericum Plant gasiti pe – www.hypericumimpex.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top