Now Reading
Ce sunt bolile autoimune si ce suplimente imunomodulatoare le sunt recomandate celor care se confrunta cu asemenea afectiuni

Ce sunt bolile autoimune si ce suplimente imunomodulatoare le sunt recomandate celor care se confrunta cu asemenea afectiuni

În cadrul emisiunii noastre Dialoguri pentru Sănătate am avut-o ca invitata pe doamna dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar și creatoarea produselor Ovoimuno, care ne-a explicat ce sunt bolile autoimune și care aste conduita recomandată pentru menținerea sub control a acestor afecțiuni. Sunt foarte multe boli autoimune, în jur de 100 de afecțiuni de acest gen, printre cele mai cunoscute fiind psoriazisul, miastenia gravis, tiroidite, poliartritele reumatoide, boala Crohn.

Medicina alopată tratează efectele acestor boli, simptomele. În general, se manifestă prin inflamație, durere, depinde de boala autoimună. Și atunci se prescriu antiinflamatorii, pentru a reduce durerea. Sunt foarte agresive medicamentele, chiar și cele antiinflamatorii. Și efectele sunt… pot ajunge până la disfuncții de organe, deci disfuncție hepatică, disfuncție renală, în funcție de substanța care se administrează.


Pe lângă recomandările din medicina alopată, vrem să ne susținem organismul recurgând și la medicina complementară. Suplimentele Ovoimuno acționează prebiotic, probiotic și atunci se protejează organismul și aceste efecte secundare sunt diminuate.


În plus, prin imunoglobulinele Y din compoziție, Ovoimuno realizează, de fapt, o imunomodulare și, mai precis, acea parte de supresie, de scădere a activității sistemului imunitar. Și, în acest fel, echilibrăm imunitatea și boala nu se mai manifestă.

Mai multe puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top