Now Reading
Credinte populare legate de paianjeni. Remedii naturale in cazul muscaturilor de paianjeni. Crema cu propolis si galbenele si gelul cu galbenele de la Larix

Credinte populare legate de paianjeni. Remedii naturale in cazul muscaturilor de paianjeni. Crema cu propolis si galbenele si gelul cu galbenele de la Larix

Despre legenda lui Arachne, o țesătoare celebră din mitologia vechilor greci, pe care zeița Atena a transformat-o într-un păianjen, despre credințele populare legate de păianjeni și despre cum putem atenua neplăcerile cauzate de mușcăturile de păianjen cu ajutorul remediilor naturale, în această ediție a emisiunii Strategia mea de sănătate.

Mușcăturile de păianjen sunt, de regulă, neplăcute și enervante, deși există și păianjeni veninoși, însă în zone destul de restrânse. Pentru a scăpa rapid de efectele mușcăturilor de păianjen cu care ne confruntăm de obicei putem folosi unele remedii naturale, cum sunt, de exemplu, crema cu propolis și cu gălbenele, crema cu gălbenele sau gelul cu gălbenele, de la Larix. Este bine să avem asemenea produse în casă, preventiv, mai ales că sunt foarte accesibile și le putem găsi ușor în magazinele cu produse naturale, în unele farmacii, cum ar fi Farmacia Tei, sau le putem comanda online, de exemplu de pe emag.ro.

Vă mulțumesc pentru că urmăriți seria de emisiuni Strategia Mea de Sănătate. Nu uitați că pentru mai multe emisiuni de sănătate, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, mă găsiți pe canalul meu de YouTube, la care vă invit să vă abonați, și pe pagina mea de Facebook, căreia îi puteți da like. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top