Now Reading
De vorba cu dr. Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea produselor Ovoimuno, despre beneficiile produselor Ovoimuno in cazul seniorilor

De vorba cu dr. Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea produselor Ovoimuno, despre beneficiile produselor Ovoimuno in cazul seniorilor

Prevenția este esențială pe tot parcursul vieții. Așa cum știm, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar din copilărie până la bătrânețe. Din păcate, la persoanele în vârstă îmbătrânește, odată cu corpul, și sistemul imunitar și acesta nu mai reușește să ne apere cum o făcea pe vremuri.

În cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, am stat de cu doamna Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno, care ne-a spus că numeroase studii de caz ne demonstrează că imunoglobulinele Y din Ovoimuno ne pot ajuta să ne menținem sănătatea sau să ne recuperăm starea de sănătate.

“Se recomandă pentru echilibrarea imunității, pentru susținerea imunității curele de două luni. Prin acțiunea prebiotică-probiotică susținem digestia, facem acea echilibrare imunitară și, atunci, organismul reușește să devină mai rezistent la îmbolnăviri și ținem departe de noi îmbolnăvirile. Le recomandăm, de asemenea, preventiv, preventiv în momentul în care ajungem să fim spitalizați, pentru că există risc de infecții nosocomiale, sunt foarte agresive în cazul organismelor slăbite. O recomandare și mai importantă este atunci când ajungem la o intervenție chirurgicală, să ajutăm procesul de însănătoșire și, de asemenea, să prevenim infecțiile care ar putea surveni după acea intervenție chirurgicală.” (Marinela Ivănescu, medic veterinar și creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top