Now Reading
Extractul din frunze de Ginkgo biloba pentru imbunatatirea circulatiei. Recomandat pentru maini si picioare reci, dar si pentru memorie si concentrare

Extractul din frunze de Ginkgo biloba pentru imbunatatirea circulatiei. Recomandat pentru maini si picioare reci, dar si pentru memorie si concentrare

Tu de la ce vârstă consideri că te-ai putea numi bătrân? Sunt unii care se consideră bătrâni după 40 de ani, iar alții care își doresc să fie competitivi și la peste 70 de ani. Și chiar reușesc! Totul ține de tine, de cum știi să-ți menții sănătatea, forța vitală, elanul, energia.

Și să nu uităm că o viață sedentară, fumatul, poluarea, stresul accelerează procesul de îmbătrânire, care are un impact extrem de negativ asupra sănătății sistemului cardiovascular. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă un aport insuficient de sânge către celule, o proastă oxigenare, ceea ce înseamnă și că mai puține substanțe nutritive ajung la nivelul fiecărei celule. În plus, crește concentrația de substanțe toxice care rezultă din metabolismul celular. Așadar, o circulație sanguină corespunzătoare este esențială.

Frunzele de Ginkgo biloba erau utilizate în China încă din antichitate. Dar în ultimele decenii s-au realizat studii despre acestea. Și s-a demonstrat cum ele ameliorează aportul de sânge la nivel cerebral și chiar susțin sănătatea celulelor nervoase. În plus, ele ajută și circulația periferică. Și sunt recomandate persoanelor care se confruntă cu senzația de mâini și de picioare reci, persoanelor care au varice, persoanelor care vor să-și îmbunătățească memoria, concentrarea, puterea de învățare.

Dar atenție foarte mare: dacă aveți mâinile și picioarele reci în toiul verii, mergeți la medic, pentru că acesta poate să fie un simptom pentru afecțiuni extrem de grave.

Suplimentele alimentare cu extract din frunze de Ginkgo biloba ne pot ajuta să ne menținem sănătatea, dar, dacă am ajuns să ne confruntăm cu diferite afecțiuni, trebuie să mergem la medic, să vedem care ne este tratamentul medicamentos recomandat și să ne sfătuim cu medicul nostru, care ne cunoaște cel mai bine, care ar fi suplimentele care ne-ar fi indicate și care sunt suplimentele care ne sunt contraindicate.

Eu vă mulțumesc tare mult și vă doresc multă sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top