Now Reading
Extractul din frunze de maslin, antioxidant, antiiflamator, antibacterian si antiviral, recomandat pentru imunitate si in caz de afectiuni cardiovasculare

Extractul din frunze de maslin, antioxidant, antiiflamator, antibacterian si antiviral, recomandat pentru imunitate si in caz de afectiuni cardiovasculare

Ați auzit de extractul din frunze de măslin? Vreți să aflați de ce și pentru ce e bun? Știm, unul dintre secretele dietei mediteraneene este uleiul de măsline. Vorba vine, secret… pentru că îl știe toată lumea! Este secretul lui Polichinelle.

Știm, uleiul de măsline este foarte bun pentru sănătate. Dar de ce anume? A fost și este îndelung studiat, pentru că vrem explicațiile. Concluzia? Conține oleuropeină. Este vorba de un compus cu un puternic efect antioxidant, antiinflamator, antibacterian, antiviral și câte și mai câte… Dar oleuropeină conțin și frunzele de măslin, nu numai fructele, adică măslinele. Și tocmai de aceea este recomandat extractul din frunze de măslin. Cu atât mai mult cu cât conține mult mai multă oleuropeină. Și, cum noi nu prea suntem obișnuiți cu uleiul de măsline, dacă este să recunoaștem, ar fi bine ca, din când în când, să facem câte o cură cu extract din frunze de măslin. Acesta este indicat și persoanelor care se confruntă cu hipertensiune, cu tensiune mărită, și persoanelor care se confruntă cu colesterolul mărit. Și este indicat chiar și diabeticilor, pentru că s-a constatat că ajută producția de insulină de către pancreas și, în plus, scade rezistența la insulină.

Dar mai multe despre toate acestea găsiți pe site-ul www.frunzademaslin.ro. Și nu uitați că extractul din frunze de măslin este bun și pentru întărirea sistemului imunitar, și pentru detoxifiere. Și de aceste lucruri cu toții am cam avea nevoie, nu? Descoperiți sănătatea!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top