Now Reading
Gama OMEGA Plus, realizata de COSMETIC PLANT, producator roman de cosmetice din Cluj, pe baza de acizi grasi Omega si ulei de avocado

Gama OMEGA Plus, realizata de COSMETIC PLANT, producator roman de cosmetice din Cluj, pe baza de acizi grasi Omega si ulei de avocado

Dacă ai pielea uscată, nu înseamnă neapărat că nu bei suficientă apă. S-ar putea să ai nevoie de acizi grași Omega. Atunci când corpul nostru nu are suficiente grăsimi sănătoase, ne dă semnale, iar unul dintre primele semnale este chiar la nivelul pielii. Pielea noastră poate să se exfolieze mult mai ușor, poate să se usuce mult prea repede, poate să ne dea senzația de mâncărime. Clar, pielea noastră are și ea nevoie de acizi grași Omega! Acizii grași Omega contribuie la sănătatea pielii, susținând funcția ei de barieră.

Bineînțeles, sunt indicate suplimentele cu Omega. Dar ne pot ajuta și produsele cosmetice cu Omega.

Producătorul român COSMETIC PLANT din Cluj a lansat o gamă OMEGA Plus. Această gamă OMEGA Plus conține complexul OMEGA Plus. Acest complex a fost integrat de producătorul român din Cluj COSMETIC PLANT în gama OMEGA Plus și conține Omega 3, Omega 6, Omega 7, Omega 9. Toți acești acizi grași. Pentru că ei, de fapt, acționează sinergic. Și corpul nostru de toți are nevoie, în anumite combinații bine determinate.

Vă invit să aflați mai multe despre aceste produse cosmetice, care hidratează pielea, o ajută să nu mai piardă atât de ușor apa și ne emoliază pielea, urmărind emisiunea Strategia Mea de Sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top