Now Reading
Cum sa ai grija de sanatatea inimii. Extractul de frunze de maslin, de ajutor mai ales in cazul persoanelor cu hipertensiune si cu colesterol marit

Cum sa ai grija de sanatatea inimii. Extractul de frunze de maslin, de ajutor mai ales in cazul persoanelor cu hipertensiune si cu colesterol marit

Deschideți palma și îndoiți degetul mic! Locul în care degetul mic atinge palma masați-l. Este punctul inimii. Așa cum știți, medicina tradiționala chineză consideră că pe palmele noastre avem reprezentate toate organele. Și încă ceva, dacă deschideți palma și îndoiți degetul mijlociu o să dați de punctul pericardului. Masați-l și pe acesta!

Aceste două puncte, punctul inimii și punctul pericardului, le găsiți simplu, să-i spunem, pentru că în acele locuri vedeți cu atenție care este locul cel mai dureros și acelea sunt punctele pe care trebuie să le masați pentru că, așa cum știți, durerea este un semn că am ajuns în punctele în care trebuie. Le masăm și ne facem bine inimii.

Dar, ca să avem grijă de inima noastră, trebuie să avem grijă la emoțiile noastre, trebuie să fim împăcați noi cu cei din jur, cu întreaga lume, trebuie să ne odihnim, să facem mișcare, să avem grijă de kilograme, nu cumva să ne îngrășăm prea mult, și bineînțeles, trebuie să avem grijă la tensiune, la colesterol și așa mai departe.

Și, din când în când, n-ar strica să facem și o cură cu extract din frunză de măslin. Pentru că, datorită conținutului său atât de bogat în oleuropeină, acesta ajută în cazul tensiunii arteriale mărite, ajută în cazul colesterolului mărit. Altfel spus, ajută sănătatea inimii. Aveți grijă de sănătatea voastră! Aveți grijă de inima voastră!

Produsele cu extract de frunză de măslin le găsiți pe site-ul www.frunzademaslin.ro. Se pot comanda atât online pe www.frunzademaslin.ro, cât și telefonic la 0735.10.26.56.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

116 K
Scroll To Top