Now Reading
Importanta testarii periodice a auzului si a reabilitarii auditive. Solutiile disponibile in cabinetele Clarfon

Importanta testarii periodice a auzului si a reabilitarii auditive. Solutiile disponibile in cabinetele Clarfon

Despre importanța testării periodice a auzului și a protezării auditive bilaterale, am stat de vorbă cu doamna Lavinia Staicu, audioprotezist în cadrul Clarfon, care ne-a explicat că, pe lângă cauzele binecunoscute ale deteriorării auzului, uneori putem să nu auzim bine din cauza altor probleme, precum un dop de ceară, o otită și așa mai departe.

Luna martie 2023 este luna testării gratuite în cadrul Cabinetelor Clarfon. Pentru această testare gratuită nu aveți nevoie nici măcar de trimitere de la medicul de familie. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a beneficia de această testare gratuită este să vă faceți o programare trimițând un e-mail la adresa office@clarfon.ro sau sunând la numărul de telefon 031 9111.

Mai multe emisiuni ample de sănătate, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, găsiți pe canalul meu de YouTube și aici, pe pagina mea. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Informați-vă adecvat și alegeți sănătos!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top