Now Reading
Kit regenerant capilar intensiv de la HERBAGEN. Tratament impotriva caderii parului cu produse romanesti cu ingrediente de top

Kit regenerant capilar intensiv de la HERBAGEN. Tratament impotriva caderii parului cu produse romanesti cu ingrediente de top

Părul lung, bogat și frumos era și este apreciat! Tocmai de aceea, pe măsură ce înaintăm în vârstă și părul ne cade din ce în ce mai des, ni se rărește… dacă și mâncăm inadecvat, dacă și suntem mult prea stresate, dacă mai avem și diferite afecțiuni și ne confruntăm cu căderea masivă a părului, parcă ne scade stima de sine. Parcă nu ne mai simțim atât de frumoase, atât de apreciate.

În cadrul emisiunii Strategia Mea de Sănătate, am vorbit despre câteva mici istorii inedite despre tăierea și căderea părului, despre mentalitățile legate de podoaba capilară, dar și despre dorința noastră de a căuta soluții împotriva căderii părului și despre noile produse de îngrijire a podoabei capilare, menite să oprească din căderea părului și să contribuie la apariția firelor noi de păr.

HERBAGEN, producător român de cosmetice și de produse de îngrijire, a lansat un kit regenerat capilar intensiv, care este, de fapt, un tratament intensiv, ce conține produse, cu ingrediente de excepție. Este un kit care conține: un șampon, un ser, o mască, un spray, produse care contribuie atât la reducerea căderii firelor de păr, cât și la apariția firelor noi de păr, deci la îndesirea părului. Vă invit să aflați mai multe despre toate acestea urmărind emisiunea Strategia Mea de Sănătate!

Kitul de regenerare capilară intensivă îl găsiți online, pe www.herbagen.ro, dar și în magazinul producătorului, de pe Calea Victoriei nr. 26, București.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top