Now Reading
Povestea galbenelelor si beneficiile lor pentru sanatate. Remediu traditional pentru taieturi, julituri, arsuri, intepaturi de insecte: crema de galbenele

Povestea galbenelelor si beneficiile lor pentru sanatate. Remediu traditional pentru taieturi, julituri, arsuri, intepaturi de insecte: crema de galbenele

Galbenelele sunt foarte bogate in anumite uleiuri volatile care ne linistesc, care ne calmeaza, sunt antistres. In plus, ele contin caroteni, care le dau acea culoare de un galben atat de intens si atat de frumos, flavonoizi si multe alte substante care sunt extrem de benefice pentru ingrijirea pielii. Pentru ca toate aceste substante au un efect antiinflamator, antibacterian, antimicotic. Si tocmai de aceea crema de galbenele se recomanda pentru julituri, pentru taieturi, pentru intepaturi de insecte si asa mai departe.

Marul lupului este o planta care are efecte antiseptice, antieczematoase si antireumatice. Asadar, virtutile galbenelelor se combina cu virtutile acestei plante. Mentionez inca o data ca, in urma ultimelor studii, marul lupului este o planta care se recomanda doar pentru uz extern. Aceasta crema cu galbenele si cu marul lupului este indicat sa o aveti la voi chiar si atunci cand mergeti in vacanta, pentru ca va poate ajuta in caz de julituri, in caz de taieturi, la o mica durere, intepatura de insecte si asa mai departe, dar si in cazul arsurilor solare. Asadar, o asemenea crema care ajuta reducerea inflamatiei, care lupta impotriva infectiilor bacteriene, cu un efect calmant si cu un efect cicatrizant, este bine sa o avem in bagajul de vacanta. Si, bineinteles, sa o avem si acasa, in trusa de prim ajutor.

Eu va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate! Nu uitati sa va abonati la canalul meu de YouTube si sa dati like paginii mele de Facebook. Bineinteles, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Aveti grija de voi si bucurati-va de vacanta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top