Now Reading
Produse dedicate sanatatii si frumusetii parului barbatilor, de la HERBAGEN

Produse dedicate sanatatii si frumusetii parului barbatilor, de la HERBAGEN

Mai demult, nobilii, persoanele bine plasate în societate aveau barbă și părul lung, pentru că aveau timp și resurse să și le îngrijească. Barba și părul erau un semn de vitalitate, de virilitate, de forță, de putere.

Căderea părului este o mare problemă și astăzi. Lucrurile sunt, evident, complicate. Există cauze genetice, cauze ce țin de stilul de viață și așa mai departe. Cert este că soluțiile de a contracara căderea părului sau de a ascunde căderea părului sunt la ordinea zilei, de la operațiile de transplant la peruci, de la diferite suplimente la diferite produse de îngrijire.

HERBAGEN, producător român de cosmetice și produse de îngrijire, a lansat și un kit împotriva căderii părului și pentru stimularea apariției firelor noi de păr pentru bărbați. Acest kit conține produse care contribuie la scăderea inflamației pielii capului și contribuie la reducerea căderii firelor de păr și la stimularea apariției firelor noi de păr.

Atunci când intrați pe www.herbagen.ro sau atunci când intrați în magazinul producătorului, de pe Calea Victoriei nr. 26 din București, cu siguranță, pe lângă produsele pe care le veți alege pentru voi, veți alege și o serie de produse pentru partenerii voștri! Și, tocmai de aceea, îmi permit să vă recomand acest nou kit împotriva căderii părului de la HERBAGEN! Pentru partenerii voștri, să fie și ei bucuroși, nu?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top