Now Reading
Produse dedicate sanatatii si frumusetii parului femeilor de la HERBAGEN

Produse dedicate sanatatii si frumusetii parului femeilor de la HERBAGEN

Părul este un simbol al frumuseții, dar are și conotații erotice. Un păr bogat este un semn de vitalitate, de fertilitate, de fecunditate. Atunci când ne cade părul, simțim cum ne părăsesc puterile, cum nu mai suntem atât de pline de viață, atât de în forță, atât de în putere. Și parcă nici nu mai suntem atât de frumoase, cel puțin așa ne simțim. Și, tocmai de aceea, încercăm să contracarăm sau să ascundem căderea părului. Și, așa cum știți, suntem mereu în căutare de produse care să ne ajute sănătatea și frumusețea podoabei capilare.

HERBAGEN, producător român de produse cosmetice și de îngrijire, a lansat de curând un kit pentru regenerarea intensivă a podoabei noastre capilare, care este menit atât să reducă din căderea firelor de păr, cât și să contribuie la apariția firelor noi de păr. Kitul conține: un șampon, un ser, o mască, un spray. Mai multe despre cum se utilizează acest veritabil tratament pentru sănătatea și frumusețea părului aflați urmărind emisiunea Strategia Mea de Sănătate.

Kitul de regenerare capilară intensivă îl găsiți online, pe www.herbagen.ro, dar și în magazinul producătorului, de pe Calea Victoriei nr. 26, București.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top