Now Reading
Produse dedicate barbatilor, pentru sanatatea podoabei capilare si impotriva caderii parului, de la HERBAGEN

Produse dedicate barbatilor, pentru sanatatea podoabei capilare si impotriva caderii parului, de la HERBAGEN

„Pe barba mea că-i adevărat ce vă spun!” Ați auzit de nenumărate ori această expresie, nu? Este o expresie foarte veche, care înseamnă: „Pe viața mea! Pe cuvântul meu! Pe onoarea mea! Garantez eu! Pe răspunderea mea!” Și înseamnă că barba era un semn al cinstei, al onoarei, al bărbăției.

Mai demult, nobilii, persoanele bine plasate în societate aveau barbă și părul lung, pentru că aveau timp și resurse să și le îngrijească. Barba și părul erau un semn de vitalitate, de virilitate, de forță, de putere. Tăierea părului avea anumite semnificații. Îți tăiai părul atunci când te înrolai, când plecai la război, atunci când te înscriai într-un anume cult religios, atunci când declarai, în acest fel, că viața ta nu-ți mai aparține și că ți-ai dedicat-o unui țel mai înalt. Dacă erai ras cu forța, dacă părul îți era tăiat împotriva voinței tale, te simțeai sclav, te simțeai supus, te simțeai înregimentat, cumva.

Bine, lucrurile sunt mult mai complicate. Pentru că puteai să faci legământ să nu îți tai părul decât în momentul în care îndeplineai un jurământ, decât în momentul în care trecea perioada de doliu sau de penitență. După cum spuneam, lucrurile sunt extrem de complicate. Cert este că părul este un semn al vitalității și al virilității. Bărbații frumoși erau cu părul bogat, fie că era negru ca pana corbului, fie că era auriu ca razele soarelui.

Căderea părului, însă, era foarte prost văzută. Te simțeai lipsit de forță, lipsit de putere, lipsit de vitalitate. Și, tocmai de aceea, căderea părului a fost o problemă din toate timpurile. Și este și astăzi. Tocmai de aceea, și bărbații sunt în căutarea unor asemenea soluții.

Ceea ce vreau să spun este că HERBAGEN a lansat și un kit împotriva căderii părului și pentru stimularea apariției firelor noi de păr în cazul bărbaților. Acest kit conține un șampon și un ser care au ingrediente naturale, testate clinic și care acționează împreună, sinergic. Conține ingrediente de excepție, precum Baicapil, Procapil, Redensyl, vitamine, minerale. Conține Biotinyl, care întărește firele de păr și ajută la ancorarea acestora, dacă am putea spune așa. Conține extract de ceai verde, care reduce inflamația de la nivelul rădăcinii firelor de păr. Așa cum știm, ceaiul verde este un puternic antioxidant, altfel spus, captează radicalii liberi și ajută sănătatea pielii capului. Și, bineînțeles, contribuie la oprirea căderii firelor de păr. Mai conține extract de Ginkgo biloba și, așa cum știm, extractul de Ginkgo biloba intensifică circulația sanguină, îmbunătățește oxigenarea de la nivelul pielii capului. Mai conține bisabolol, care este fermentat din trestie de zahăr. Și acesta contribuie la eliminarea acelor mâncărimi, știți, acea senzație neplăcută de mâncărime de la nivelul pielii capului. Mai conține panthenol, provitamina B5, care calmează iritațiile scalpului și ajută și sănătatea și frumusețea firelor de păr, pentru că ajută să nu se despice atât de ușor firele de păr și conferă și strălucire părului. Mai conține niacinamidă, adică vitamina B3, care echilibrează microbiota de la nivelul pielii capului. Știți că în ultima vreme se vorbește foarte mult despre rolul și importanța microbiotei… Și mai conține zinc, siliciu din extractul de coada-calului. Și mai conține baicalin, apigenin, acid oleanoic, glycină, bio-keratină și extract de Larix Europea.

Prin urmare, atunci când alegeți ceva de la HERBAGEN, faceți-le o mică bucurie și partenerilor voștri! Puteți să le luați acest kit împotriva căderii părului!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

120 K
Scroll To Top