Now Reading
Siropul de tuse din plante medicinale precum patlagina, cimbrisor, musetel, tei, isop, scai vanat, brad, lichen de piatra, realizat de specialistii Hypericum Plant

Siropul de tuse din plante medicinale precum patlagina, cimbrisor, musetel, tei, isop, scai vanat, brad, lichen de piatra, realizat de specialistii Hypericum Plant

Tuse? Gât iritat? Simțiți că de-abia puteți înghiți? Aveți grijă să vă fie foarte cald la gât. Luați-vă o bluză pe gât, puneți un fular. Este foarte important să vă fie cald. Și, bineînțeles, există și câteva puncte pe care, dacă le masăm, o să ne facă foarte bine. Este vorba de acest gol dintre clavicule, de acest punct dintre clavicule, pe care, dacă îl masăm, o să simțim o senzație de ușurare în acele episoade de tuse. Bineînțeles, putem să ne masăm în mijlocul pieptului. Și, dacă ne confruntăm cu o tuse productivă, putem să masăm aceste puncte de sub clavicule. Și acest masaj o să ne ajute la o eliminare mai rapidă a acelor secreții.

Și mai există un punct. Pe bărbie, noi avem un rid ca un arc de cerc, este vorba de acest rid, ridul jupiterian. Punem cele trei degete din mijloc de la o mână sub acest rid și punctul care se găsește sub unghia degetului din mijloc trebuie să-l masăm foarte bine. O să vedeți că o să vă doară, dar poate să vă ajute foarte mult în episoadele de tuse.

Și, bineînțeles, știm, sirop de tuse. Vă recomand un sirop de tuse care să conțină și lichen de piatră, cum este și siropul de tuse de la Hypericum Plant, și o să vedeți că o să treceți mai ușor peste toate aceste episoade de tuse. Dar, mare atenție, ar fi bine să luați acest sirop de tuse chiar de la primele semne, încă de când simțiți că vă hârșâie vocea, cumva. Pentru că, cu cât luăm mai repede măsuri, cu atât ne vom face bine mai repede!

Vă mulțumesc tare mult și nu uitați că emisiuni ample de sănătate găsiți pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook, iar sfaturi scurte de sănătate găsiți pe contul meu de Instagram și pe contul meu de TikTok. Vă mulțumesc tare mult și vă doresc toate cele bune!             

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top