Now Reading
Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou

Imi plac bijuteriile mari, stralucitoare, colorate, puternice. Ma fac optimista, bucuroasa, imi dau chef de viata si… idei! Iar asta nu e un secret! Asa ca, de Craciun, am primit un inel impresionant, cu granate si zirconiu, montate in alama si argint.
Imi plac granatele de un rosu puternic despre care se spune ca iti dau forta si energie, fiind asociate, in cristaloterapie, Chakrei Muladhara. Plecand de la superbele bijuterii cu granate montate in alama, care erau la moda inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, imi place sa visez si sa-mi spun ca poate intr-adevar granatele te ajuta, asa cum se spune, sa ai simtul ordinii, sa-ti placa descoperirile, calatoriile, noul, dar sa stii sa-l integrezi corect in lumea valorilor tale. Ma fac sa visez la o lume eleganta, frumoasa, armonioasa… Iar sclipirile zirconiului, asociat Chakrei Manipura, a plexului solar, despre care se spune ca are darul de a pune toti actorii de acord, de a pune toate planurile in armonie si de a te ajuta sa-ti gasesti implinirea, mi se pare ca-mi dau stralucire si… claritate!
Si toate pietrele astea frumoase, toate metalele astea stralucitoare si lucraturile interesante care ma surprind ma fac sa-mi dau seama cate avem de invatat de la fiecare piatra, de la fiecare mic nimic… Despre lumea intreaga si despre noi insine. Si, plecand de la o bijuterie, de la un cadou, de la un gest, putem sa deschidem larg portile unor noi lumi. Ne hotaram sa citim despre semnificatia fiecarui deget pe care am putea purta inelul primit in dar, despre cristaloterapie sau geologie, despre istorii si legende, despre zei transformati in pietre, despre eroi nemuritori si flori de mina, despre povesti de dragoste, despre zambete si flori… Si, pana la urma, acesta e cel mai frumos cadou! Cel ce te face sa deschizi o noua poarta, catre un nou univers, care te imbogateste si te uimeste.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top