Now Reading
Despre astre si arome, la Miercurea exotica

Despre astre si arome, la Miercurea exotica

M-am bucurat ca prietenii nostri sunt mereu mai numerosi, iar Miercurea Exotica se pregateste sa devina o adevarata traditie. De altfel, nici nu ai cum sa nu te simti bine cu o gazda atat de primitoare, precum doamna Pusa Hack, intr-un cadru in care fiecare obiect si fiecare detaliu te intampina cu atata caldura. Showroom-ul Exotique este cu adevarat un loc binecuvantat de astre in care revii mereu cu o reinnoita bucurie. Iar la intalnirile noastre de miercuri afli mereu lucruri utile si interesante.
In cadrul temei principale a intalnirii noastre din aceasta seara, am avut placerea intalnirii cu un reputat astrolog, doamna Cristina Vanea, care ne-a captivat atentia cu descifrarea noutatilor pe care le va aduce pentru fiecare dintre noi anul 2012, dar ne-a ajutat sa intelegem in acelasi timp semnificatia profunda a ascendentului, element esential al hartii astrale. Dar viata nu ne-o determina doar astrele! Depinde de noi sa-i dam culoare si parfum. Si asta nu numai din cochetarie, ci si pentru sanatatea noastra. Tot ieri am avut ocazia sa patrundem si in fascinantul univers al aromaterapiei cu ajutorul unei adevarate specialiste a domeniului, doamna doctor Angela Laur. Astfel, pana la viitoarea noastra intalnire, din prima miercuri din noiembrie, putem deja sa ne bcuram de binefacerile uleiurilor eterice, autentice si naturale, si cu ajutorul lor sa facem mai bine fata stresului, sa gasim un plus de energie si sa savuram din plin clipele de relaxare.
E important sa invatam mereu lucruri noi, sa ne bucuram de viata si sa fim mereu mai siguri pe puterile noastre. In fond, asta e o latura importanta a modului nostru de a fi Dacic Cool.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

112 K
Scroll To Top