Now Reading
Mic dejun impreuna

Mic dejun impreuna

Stiti la ce visez? La micul dejun impreuna cu iubitul meu, intr-o zi de duminica. O cafea cu lapte, un croissant si toate zambetele unei dimineti linistite, de sarbatoare. Un mic dejun frantuzesc, pe care, e drept, inca n-am ajuns sa-l savuram in Bretania, dar care e cel mai frumos inceput pe care il poate avea o zi…

Urmeaza cafeaua de la birou, cafeaua cu partenerii de afaceri, cafeaua cu prietenii. Cafeaua pe care o bei de unul singur, acasa sau pe terasa unei cafenele, gandindu-te care ar putea fi cea mai buna solutie la problema care te macina, care ar fi cea mai buna turnura pe care i-ai putea-o da povestii pe care o scrii, textului care te bantuie… Dar gustul cafelei cu lapte din dimineata de duminica e singurul care imi da linistea ca lucrurile se aseaza pana la urma in matca lor fireasca.

Sau, daca va e dor de o cafea mai tare, turceasca, cu caimac, gasiti secretele retetei si in filmul realizat de doamna Maria Terzian Barbu in cadrul emisiunii Impreuna in Europa, de pe TVR 2, la care am avut placerea sa fiu invitata alaturi de doamna Ulvan Abibula din partea Uniunii Turcilor din Romania. Si-am savurat si o cafea cum numai bunica mea mai stia sa faca!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top