Now Reading
Beneficiile bananelor pentru frumusete. Gama cu extract de banana de la HERBAGEN

Beneficiile bananelor pentru frumusete. Gama cu extract de banana de la HERBAGEN

Atunci când suntem încordați, când suntem stresați, strângem fălcile, strângem maxilarele. Probabil ați observat că, de foarte multe ori, se întâmplă să avem această zonă din fața urechilor… nu dureroasă, dar încordată.

Și ne ajută să ne masăm, cu o cremă pentru toate tipurile de ten. Probabil ați observat, și dacă ați fost la o ședință de masaj general, că la finalul ședinței maseurul revine la această zonă. Masarea acestei zone ne aduce echilibru, cumva, ne ajută să ne regăsim armonia.

Bineînțeles, ar fi foarte bine ca, din când în când, să ne masăm punctele dureroase de pe față, de pe corp și așa mai departe. Și să facem acest lucru cu produse care ne plac atât ca aromă, cât și ca textură.

Eu am descoperit, de curând, gama cu extract de banană de la HERBAGEN, producătorul român ale cărui produse le-am mai prezentat. Mi-a plăcut foarte mult gama cu extract de banană! De ce? Pentru că are, după cum spuneam, o cremă pentru toate tipurile de ten, dar, mai mult, are un gel de duș, o cremă de corp și un ulei de masaj, pe care le putem folosi pentru micile noastre momente de răsfăț.

Și să nu uităm cât de importante sunt aceste mici momente de răsfăț, pentru că ne ajută și să ne punem în ordine gândurile, ideile, sentimentele… Și avem nevoie de asemenea momente, ca să fim mai productive, mai eficiente, mai frumoase, mai sănătoase. Victorioase, altfel spus!

Și această gamă are și un șampon, și o mască de păr. De ce-mi place mie faptul că are un șampon și o mască de păr? Pentru că, așa cum știm, bananele sunt foarte bune pentru sănătatea și frumusețea pielii și părului, dar, dacă rețete cu banane pentru ten am încercat, majoritatea dintre noi, plecând de la o banană pisată, am mai adăugat miere, iaurt, ulei de măsline, ulei de avocado și așa mai departe și ne-am făcut măști pentru față, măști cu banane pentru păr sunt mai dificil de făcut. De fapt, nu sunt dificil de preparat măștile cu banane pentru păr, dar, după ce stăm 20-30 de minute cu o asemenea mască, atunci când trebuie să ne clătim, ne clătim destul de dificil, pentru că acea banană pisată uscată se curăță destul de greu. Și, dacă nu reușim să ne clătim suficient de bine, rămânem cu o senzație neplăcută și poate chiar cu iritații. Tocmai de aceea, un asemenea produs, mască de păr cu banană, cred că este soluția foarte bună pentru a beneficia de toate virtuțile bananei pentru sănătatea și frumusețea părului nostru. Iată de ce îmi place că această gamă de la HERBAGEN are și șampon cu extract de banană, și mască cu extract de banană!

Și, de fapt, îmi place că este o gamă completă, pentru că este foarte plăcut să utilizăm produse cosmetice și produse de îngrijire cu aceeași aromă! Mie așa mi se pare! Vă invit, așadar, să încercați această gamă nouă de la HERBAGEN!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

118 K
Scroll To Top